Power Yoga

Power Yoga is een fysieke, actieve vorm van yoga.

Weijver Fitness

Groepslessen

Veel Gestelde Vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

We moedigen iedereen aan om ook tijdens de zomermaanden fit te blijven, vooral als er een zomerstop is voor jouw gebruikelijke sportactiviteiten. Daarom bieden we een speciale zomerkorting op ons GOLD abonnement. Je krijgt €7,50 korting per maand. Deze aanbieding is een pakket van 3 maanden en geldt voor de periode, juni, juli en augustus.

Er zijn altijd deskundige trainers aanwezig op locatie aan wie je vragen kunt stellen. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en training, dan kun je informeren naar onze afdeling Weijver Personal Training. Hier bieden we personal, duo, triple en small group (4-6) trainingen aan.

Indien er een gegronde reden is kun je je abonnement laten pauzeren. Neem hiervoor contact op via mail, telefoon, of loop even langs bij ons personeel aan de balie.

Natuurlijk kan dat! Neem snel contact met ons op zodat we dit kunnen inplannen.

Leuk dat je een rondleiding wilt plannen, natuurlijk kan dat! Neem contact met ons op zodat we een moment kunnen inplannen.

Korting voor kinderen en jongeren

Tot 18 jaar krijg je 40% korting op het GOLD- of SILVER-abonnement. Let op! minimumleeftijd  is 14 jaar.


Dalurenkorting

Kun jij sporten tijdens daluren? Dan hebben wij een dalurenkorting van €5,- per maand op het GOLD of SILVER abonnement. De daluren vinden plaats op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Let op! Met deze korting kun je enkel tijdens daluren sporten.

*FAMILY abonnement uitgesloten. 


Seniorenkorting

Wij supporten de fitheid van de oudere generatie en bieden daarom een speciale korting. Dus, bent u 65 jaar of ouder? Dan ontvangt u €7,50 korting per maand op ons GOLD of SILVER abonnement. 

Voor het verwerken van jouw inschrijving rekenen wij €10,- administratiekosten.